Skip to main content

Tokio – Kjoto

APANSKI VRTOVI I BOTANIČKE BAŠTE

10 dana, avionom

9. – 18. oktobar 2017.

      Tokio (Tokyo) je glavni grad Japana, a Tokio Metropolis oblast je najveća aglomeracija na svetu i sastoji se od preko 26 gradova i 8 sela koji su vremenom srasli u jedan grad. U njoj živi preko 35 miliona ljudi. Mnogobrojni muzeji, kultura i religija su jedan od razloga zbog kojih ovaj grad poseti preko 5 miliona stranih turista.

Kjoto (Kyoto) je grad koji se nalazi u centralnom delu ostrva Honšu, i ima oko 2000 hramova i svetilišta, a veći deo grada se nalazi na UNESKO-voj listi Svetske baštine od 1994. godine.

Description: Description: <a href=Description: Description: <a href= Description: Description: <a href= Description: Description: <a href= Description: Description: <a href=Description: Description: <a href=

Plan i program puta:

1.dan  ponedeljak   09.10.2017.

Description: Description: &Tcy;&ocy;&kcy;&icy;&ocy;Okupljanje na aerodromu ”Nikola Tesla” u Beogradu dva sata pre leta. Priče o egzotičnom krajevima i smeškanje dok čekamo naš let. Idemo na istok u susret Suncu.   Let za Tokio sa presedanjem.

2.dan      utorak      10.10.2017.                  Tokio

Dolazak u Tokio u popodnevnim časovima. Transfer metroom do smeštaja. Nakon što se smestimo i odmorimo odlazimo u šetnju glavnim gradom Japana do Meiji svetilišta – jednog od simbola Tokia posvećeno caru Meiji i njegovoj supruzi carici Shoken koji su živeli tokom 19. veka I značajno uticali na uspostavljanje Japana kao moderne demokratske države. Zajednički odlazak na tradicionalnu japansku večeru koja uključuje Miso supu i kombinaciju glavnog jela sa mesom, povrćem i pirinčem. . Noćenje.

3.dan      sreda          11.10.2017.                  Tokio

U jutarnjim časovima krećemo u razgledanje glavnog grada Japana. Odlazimo do carske palate, rezidencije carske porodice iz 17. veka okružene prelepim vrtovima koju i dalje zvanično koristi carska porodica, a koja predstavlja mesto odakle je počeo da se širi današnja metropola Tokio. Nastavljamo do Ginza distrikta, Tokijskog pandana Tajms skveru u Njujorku, trgovačkog centra glavnog grada Japana i upoznajemo se sa tradicionalnim japanskim pozorištima Kabuki i Shimbashi Enbujo. Nastavljamo ka hramu Senso Ji – najpoznatijem Tokijskom, a možda i Japanskom svetilištu posvećeno Kannonu, budističkoj boginji saosećanja. U ovom delu grada pravimo pauzu za ručak, a nakon kratkog predaha nastavljamo ka parku Ueno – najvećoj zelenoj površini u samom centru grada u okviru kojeg se nalaze mnogobrojni sadržaji. Obilazimo veštačko jezero u okviru parka, budističke hramove i uživamo u ovoj prelepoj oazi. Moguća poseta i nacionalnom muzeju prirode i nauke koji se nalazi u okviru parka. Na kraju dana odlazimo na obalu Sumida reke koja protiče kroz grad i uživamo u pogledu na panoramu grada i jedan od njegovih simbola Tokio skytree. Noćenje.

Description: Description: &Rcy;&iecy;&zcy;&ucy;&lcy;&tcy;&acy;&tcy; &scy;&lcy;&icy;&kcy;&acy; &zcy;&acy; Ashikaga flower park4.dan   četvrtak       12.10.2017.                      

U jutarnjim časovima odlazimo do Ašikaga flower parka, jednog od najlepših vrtova na svetu koji se nalazi na 100km od glavnog grada Japana. Vraćamo se u Tokio u popodnevnim časovima i odlazimo do još jednog prelepog parka – Sindžuku nacionalnog parka koji se nalazi u samom gradu. Noćenje.

5.dan petak              13.10.2017.                     

Description: Description: &Rcy;&iecy;&zcy;&ucy;&lcy;&tcy;&acy;&tcy; &scy;&lcy;&icy;&kcy;&acy; &zcy;&acy; Hitachi seaside park

U jutarnjim časovima odlazimo do Hitaši seaside parka, prelepe bašte prepune cveća na površini od 190 hektara, najpoznatijem po jedinstvenoj vrsti koja se može pronaći samo ovde – dečje plavom cvetu. Povratak u Tokio u večernjim časovima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Moguć zajednički odlazak na druženje u neki od mnogobrojnih gradskih barova.. Noćenje.

6.dan  subota         14.10.2017.                       Kjoto 

U jutarnjim časovima se pakujemo i napuštamo Tokio. Odlazimo do železničke stanice i ulazimo u voz za Kjoto. Nakon 3 sata vožnje super modernism japanskim vozovima stižemo u ovaj prelepi grad. Odlazimo do hostela da se smestimo i nakon kratke pause krećemo u razgledanje grada: . Nijo zamak iz 17. veka, jedan od simbola grada i bivšu kraljevsku palatu, Fušimi Inari svetilište – jedno od najpoznatijih i najznačajnijih svetilišta

iz 8. veka, kraljevsku palatu u Kjotu. Slobodno vreme u večernjim časovima. Noćenje.

7.dan  nedelja       15.10.2017.                    

U jutarnjim časovima odlazimo do Okochi sanso bašte, mesta prelepe vegetacije sa kojeg se pruža prelep pogled na Kjoto. U popodnevnim časovima se vraćamo u Kjoto i odlazimo do botaničke bašte koja se nalazi u samom gradu. Slobodno vreme. Noćenje.

8.dan  ponedeljak   16.10.2017.                 Osaka

U jutarnjim časovima odlazimo na voz za Osaku, treći po veličini japanski grad. Odmah po dolasku krećemo u obilazak grada: Osaka – jo, prelepi srednjovekovni zamak koji je napravljen po naredbi jednog od najuvaženijih japanskih ratnika, Toyotomi Hideyoshi-a i u to vreme najveći u Japanu, Shitenno-ji hram, najstariji budistički hram u Japanu. Nakon razgledanje grada odlazak do Viseće bašte – prelepe cvetne oaze u centru ovog super modernog grada. Slobodno vreme. Povratak u Kjoto u večernjim časovima. Noćenje.

9.dan   utorak       17.10.2014.                           

U jutarnjim časovima se pakujemo, napuštamo smeštaj I odlazimo na voz do aerodroma u Tokiu. Let za Beograd sa presedanjem.

10.dan   sreda   18.10.2017.                          

Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

** U retkim slučajevima moguće je pomeranje datuma (dan-dva) u odnosu na planirane polaske. Nakon potvrđivanja grupe, potvrđuje se i datum polaska i povratka.

Termin à 09-18.oktobar 2017.
First minute cena: 1270 €


Uslovi plaćanja:

 • Prilikom prijavljivanja plaća se 200 € u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Bnake INTESA  na dan uplate
 • Nakon formiranja grupe 600€ za kupovinu avio karte
 • Ostatak novca do punog iznosa najkasnije 20 dana pred početak putovanja.


Prijavljivanje: Preporučujemo ranije prijave jer je broj mesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost za štampanje avio karata sa pogrešnim imenom.
Prijava je validna jedino uz uplatu avansa. Dokumenta za vize potrebno je dostaviti najkasnije mesec dana pred put. Ukoliko putnici ne dostave dokumenta za vize u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje. Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su da kopiju vize dostave do 15 dana pred put.

Cena aranžmana obuhvata:

 • Povratnu avio kartu Beograd-Tokio sa svim taksama
 •  4 noćenje u hostelu u Tokiu u višekrevetnim sobama – 1/6, 1/8.
 • 3 noćenja u hostelu u Kjotu u višekrevetnim sobama – 1/6, 1/8.
 • transfer metroom od aerodroma do smeštaja u Tokiu.
 • Usluge vodiča za sve vreme trajanja putovanja.

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Japan rail pass – oko 200 EUR po osobi za 7 dana *** koristi se za sve vrste prevoza na teritoriji celog Japana i za ovakvu vrstu programa koja uključuje veliki broj obilazaka najjeftiniji je vid prevoza za 7 dana
 •  ishrana
 • ulaznice za muzeje, kulturno-istorijske spomenike, bašte i sl.

*** Za građane Republike Srbije za ulazak u Japan nisu potrebne vize.

*** Zbog slobodnih mesta na letovima, postoji mogućnost pomeranja datuma polaska za jedan ili dva dana.

Description: Description: cid:<a href=image001.png@01D2BCF4.417D79B0″ data-surl=“https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=0b9d1a4f3f&view=fimg&th=15d576975e5f26a0&attid=0.6&disp=emb&realattid=48f0a9cd568cbe53_0.5&attbid=ANGjdJ8sxjpA7s6UF1pEMBR77PWJTX3-hRirldPlTBlRONnk4dc6SJPZ6cNzFk8yKMzhOpxAl2pWjR-dc6c2K97KJLNrzfkRqlwdzE7jAalIrYAg0npopRAGbT07Kz4&sz=s0-l75&ats=1500410115895&rm=15d576975e5f26a0&zw“ width=“221″ height=“57″ border=“0″>

Srdačan pozdrav,

Nataša Talić

BanCor Travel & Conference doo

Augusta Cesarca 18, Novi Sad

tel/fax: +381 21 3001740

                 +381 63 18 37 333

e-mail: natasa@bancortravel.rs

www.bancortravel.rs  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *