Skip to main content

Симпозијум Пејзажна хортикултура 2018

heder logo fax logo

 

Поштовани чланови УПХС, колегинице и колеге,
Управни одбор Удружења за пејзажну хортикултуру Србије (УПХС) је обавио припреме и позивамо вас на симпозијум «Пејзажна хортикултура 2018»

    Програм петнаестог симпозијума из области Пејзажне архитектуре и хортикултуре, обухвата актуелне теме из области расадничке производње, дијагнозе и ране детекције штетних организама, пејзажног инжењеринга, пејзажног дизајна и утицаја зелених површина у граду на здравље корисника. Одржаће се презентације књига и Округли сто. са одабраним темама из области пејзажне архитектуре и хортикултуре, који ће се одржати 13.02.2018. године на Шумарском факултету Универзитета у Београду, Кнеза Вишеслава 1, Београд, у амфитеатру.
    Показаћемо резултате међународне активности УПХС у у оквиру Европске асоцијације расадничара (ЕNA) у 2017. Овом приликом ћемо представити сајам у Падови, Италија. Циљ нам је, као и увек до сада, да програм задовољи интересовања и потребе што већег броја чланова УПХС и других стручњака, који посећују симпозијум «Пејзажна хортикултура 2018». Организацију симпозијума подржавају донатори који ће представити своје производе и услуге од значаја за пејзажну архитектуру и хортикултуру: средства за заштиту и исхрану биљака, пројектовање парковског и пољопривредног наводњавања и друге услуге, производе и опрему. Као и увек до сада, наши донатори, ће обогатити програм Семинара.

Организатори Семинара су:
УДРУЖЕЊЕ ЗА ПЕЈЗАЖНУ ХОРТИКУЛТУРУ СРБИЈЕ (УПХС), Кнеза Вишеслава 1, 11030 Београд. УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ, ШУМАРСКИ ФАКУЛТЕТ, Кнеза Вишеслава 1, 11030 Београд,
Контакт особе су Милан Топаловић, дипл.инж., е-пошта: info@topalovic.rs, www.hortikultura.org.rs и
Милка Главендекић, факс 011/254 5485, моб. 063/8512627, е-пошта: milka.glavendekic@mts.rs

За све учеснике котизација је 3000,00 динара. Индивидуална годишња чланарина за 2018. годину износи 3.000,00 динара. Уплатом колективне чланарине за правна лица (јавна комунална предузећа, регистровани расадници, самосталне радње, приватна предузећа, дирекције или агенције за градско грађевинско земљиште, дирекције за комуналне послове, представници локалних самоуправа, средње школе и друга правна лица) у износу од 12.000,00 динара и котизацијом од 3.000,00 динара за сваку особу која присуствује Семинару, стичу право учешћа као колективни чланови. Студенти само треба да попуне приступницу да би постали чланови УПХС.
Жиро-рачун УПХС је 160-142002-94, Банка Интеза АД Београд, ПИБ 103653430.
Надамо се да ћете наћи интереса да учествујете на петнаестом симипозијуму «Пејзажна хортикултура 2018» лично и/или упутите стручњаке из предузећа/установе на симпозијум и тиме допринесете сталној обуци кадрова који раде у производњи украсних биљака, образовању, пејзажној архитектури и хортикултури.
Завод за унапређивање образовања и васпитања и признаје Симпозијум „Пејзажна хортикултура 2018“ као облик сталног стручног усавршавања.

ПРЕДСЕДНИК УПХС
Проф. др Милка Главендекић

 

 program

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *